Modele de manusi crosetate

. Dacă te pregătești pentru frigul toamnei ori te gândești la un cadou potrivit pentru o fetiță, iată o idee colorată, amintind de vară și Soare: mănuși buburuză. La ora aceasta toate buburuzele sunt cu siguranță deja asexcusez și la adăpost de frig, însă imaginea Lor e foarte potrivită în orice anotimp pentru articole destinate copiilor. Pentru aceste mănuși am folosit Fire Red Heart – Detroit și o croșetă mărimea 3,0. Dacă te hotărăști să folosești Alt Tip de ață și o altă mărime pentru croșetă, atunci trebuie să schimbi puțin tiparul de mai jos. Ai nevoie de FIR Roșu, FIR Negru și Alb. Etapele sunt următoarele: croșetezi mai întâi manșeta, apoi assure PANA lași Loc pentru degetul Mare, la vârf atașezi ață Neagră și temei pentru a obține Vârful; croșetezi Linia Neagră de PE mijloc, croșetezi bulinele și le coși. . MĂ gândesc să croșetez și altceva, pentru fetițe, Care să aibă ca décor buburuzele. Dacă ai vreo idee, lasă Un Comentariu cu ce modèle ai Dori să înveți. Poate o căciulă chic? Sau o poșetuță? Pentru mai multe detalii, ne potï contacta PE adresa redacției: contact@revista-atelierul.ro ANCA, Poti folosi Fotografia cu manusile, Dar te ne sa specifici de unde ai preluat-o. Trimite-ne un Link sa ne laudam si Noi.

EMA Buna, astazi v-am gasit DIN intamplare PE Facebook, si m-au Atras aceste Manusi Dar si alte postari, comme vrea sa va CER permisimière sa postez aceste Manusi si altele la mine PE blog, bineinteles cu trimitere aici. Multumesc o zi buna:) În Poza de mai jos prezint cum să croșetezi luând firul prin fața spațiului format… Le-AM postat… http://blog-ank09.blogspot.it/2012/11/manusi-crosetate-pentru-copii.html multumesc:) R6 – lănțișor 1 Ochi; Lucrezia ochiuri jumătate duble în 15 ochiuri, apoi înmulțești, Lucrezia un Ochi jumătate dublu în următorul Ochi, înmulțești și Lucrezia Ochi jumătate dublii în restul de 15 ochiuri; prinzi marginile cu punct alunecat – 36 ochiuri. ANCA, ne bucurăm că Cine place Revista și sperăm că ne VEI vizita Cât mai des! 🙂 R2 – R3 – R4 – lănțisor 1 Ochi; ochiuri duble în fiecare Ochi DIN lucru, Dar Lucrate Alternativ prin fața și prin spatele spațiului format – prinzi cu punct alunecat capetele. Bulinele se croșetează în CERC: faci un lănțișor Cu 6 ochiuri și prinzi capetele cu punct alunecat. Poți face cerculețe și cu TEHNICA inelului Magic. Ai nevoie de 2 buline Albe și 6 sau 7 buline Negre pentru fiecare mănușă. Coși bulinele.

Aceasta e manșeta. Eu am croșetat doar 3 rânduri, Dar o potï face oricât de Lungă dorești. . – Inserezi firul Negru; Lucrezia piciorușe duble în primii 12 Ochi; temei de 3 ori; Lucrezia pana la capăt piciorușe jumătate duble. R 22 – la circulaire de Lucrezia – piciorușe jumătate duble în fiecare Ochi. R26 – temei de 2 ori; piciorușe jumătate duble în 2 Ochi; temei 1 Ochi; piciorușe jumătate duble în următorii Ochi. OK, AM inteles, eu comme fi vrut doar prima Foto cu manusile… nu cum se face pas cu pas:) R12 – prinzi cele Două capate cu punct alunecat; rămâne Gaura pentru degetul Mare; Lucrezia mai departe mănușa: în rândul acesta Lucrezia piciorușe jumătate duble în fiecare Ochi.

Este în Regula Dacă VEI face referire (Cu trimitere) la site-ul nostru despre unul sau mai multe articole, Dar am aprecia ca acestea să nu fie copiate/repostate în întregime în Alte părți.

 

Centro de preferencias de privacidad

¿Quieres cerrar tu cuenta?

Se cerrará tu cuenta y todos los datos se borrarán de manera permanente y no se podrán recuperar ¿Estás seguro?